Akcija za pomoć stradalima od poplava

Udruga Cjelovit život organizira akciju prikupljanja pomoći za stradale od poplava u Hrvatskoj.

Pomoć ćemo prikupljati u petak, 23. 5. 2014., u prostorijama Udruge (u Oboru Franjevačkog samostana) od 16 do 20 sati. Dobrodošla je svaka pomoć: novac, potrepštine, hrana, ... Odazovimo se ovoj i drugim akcijama u našem gradu kako bismo pomogli onima kojima je trenutno pomoć jako potrebna.

Cjelovit život u Cenacolu

Nekoliko članova naše udruge posjetilo je o Uskrsu (15. 3. 2014.) zajednicu Cenacolo na Ugljanu kraj Trilja. Uz druženje sa štićenicima zajednice razgledali smo sve što su napravili, a isto tako i što trenutno rade i što je u planovima - ostali smo zadivljeni kako vrijedne ruke iz dana u dan ovo mjestašce čine sve ljepšim i ljepšim komadićem raja na Zemlji. Odnosno, bolje bi bilo reći - u kamenu!

Još nekoliko slikopisa možete pogledati u našoj Galeriji.

Cjelovit život na Božićnom humanitarnom sajmu

Udruga je aktivno sudjelovala u 6. po redu Božićnom humanitarnom sajmu u organizaciji župnog Caritasa sa svojim eko-etno štandom. Svi artikli su izrađeni vrijednim rukama i od prirodnih materijala.

O Franjinoj košarici

Sveti Franjo svetac je svih vremena i svih ljudi. Ipak, svojim kristozornim očima i srcem punim ljubavi Krista je najprije nalazio u najdobačenijima, najsiromašnijima, bolesnima... možda je u velikima kristova slika, utisnuta u njih pri njihovu stvaranju, bila zatrpana mnogočime drugim...

Jedna od glavnih linija djelovanja udruge Cjelovit život je humanitarna aktivnost. Odlučili smo je objediniti i nazvati upravo po svetome Franji - Franjina košarica. Od sad, sve što udruga radi za sve potrebite bit će stavljano u Franjinu košaricu i iz nje vađeno - davano kome treba (npr. djeca u Tanzaniji). A koliko ćemo davati i koliko vaditi? Neka nas vodi Duh Sveti...

Mir i dobro!

Humanitarna akcija Kamensko

U sklop Dječjeg tjedna 2010., Udruga obitelji s četvero i više djece Cetinskog kraja i Udruga Cjeloviti život organiziraju humanitarnu akciju Kamensko u korist Doma za samohrane majke i djecu u Kamenskom. Utočište pruža smještaj i zaštitu trudnicama, majkama i njihovoj djeci koji su napušteni od svih i nemaju nikoga.

Pozivamo sve ljude dobre volje u ovo predblagdansko vrijeme da se uključe u ovu akciju.

Udruge će prikupljati odjeću, hranu, pelene, kolica, krevetiće ili bilo što drugo za novorođenčad.

Prikupljanja će vršiti volonteri udruga u razdoblju od 7. 12. 2010. do 14. 12. 2010. od 9 do 12 sati i od 16 do 18 sati na sljedećim mjestima:

- u Sinju u crkvenom oboru, prostorija pored glazbenice.

- u Trilju u prostorijama Kulturnog društva Trilj, Sv.Mihovila 36, nasuprot Pošte.

Udruga Cjelovit život, dr. stom. Tanja Kodžoman Križanac

Udruga Obitelji s četvero i više djece Cetinskog kraja, Vedran Ivačić

Potkategorije

Aktualno