Cjelovit život na Svilaji

Udruga za promicanje cjelovite dobrobiti čovjeka, društva i prirode Cjelovit životjučer je organizirala jednodnevni izlet za svoje članove i djecu. Dvadesetak članova i osmero djece (2 do 8 godina) družilo se u prirodi na Svilaji i boravilo u planinarskom domu Svilaja ispod Orlovih stina.

"Nakon gradskih gužvi i provedenih aktivnosti za blagdane, dobro nam je došao ovaj boravak u prirodi", naglasila je predsjednica Udruge Cjelovit život dr. stom. Tanja Kodžoman-Križanac.

Predsjednica Udruge ističe da je cilj izleta bilo druženje članova Udruge i njihovih obitelji, te kako je okupljanje iskorišteno i za razgovor o planovima i programima Udruge u 2011. godini.

"Posebno smo željeli najmlađima na edukativan način iskazati važnost prirode", naglašava dr. Tanja Kodžoman-Križanac.

U utorak 18. siječnja u 18 sati održat će se redoviti sastanak Upravnog vijeća Udruge "Cjelovit život". Na ovoj sjednici analizirat će se sve aktivnosti koje su zajedno s ostalim udrugama odrađene za vrijeme božićno-novogodišnjih blagdana, posebno u akciji Dječji tjedan.

Uz to ustanovit će se sekcije – zdravstvena, ekološka, duhovna i druge, te se očekuje i donošenje plana aktivnosti Udruge za 2011. godinu.

 

  • Svilaja.JPG
    big image
    Svilaja.JPG
  • uczSvilaja.jpg
    big image
    uczSvilaja.jpg

 

 

 

Aktualno