Danas počinje Dječji tjedan 2012.

U okviru Božićno-novogodišnjeg programa 2012. godine udruga Cjelovit život organizira Dječji tjedan koji će početi danas i trajati do 13. prosinca.

 

 

Danas u 18 sati u gradskom kinu Dječja dramska sekcija Sinjskog pučkog kazališta izvest će predstavu 'Nema poraza za djeda Mraza', a nakon toga će biti podjela slatkiša djeci.

U dvorani Gospe Sinjske sutra u 18 sati i 30 minuta učenici OŠ 'Ivan Mažuranić' Han izvest će predstavu 'Vrećice svetog Nikole', a nakon predstave svoj nastup održat će plesna skupina 'Korak po korak'.

U petak, 7. prosinca od 17 sati u galeriji Galitovoić održat će se likovna radionica za djecu. Dan poslije, u subotu, održat će se još jedna predstava – Kazalište lutaka Split u dvorani Gospe Sinjske u 16,30 sati izvest će predstavu 'Prvi dan Pipa'.

U nedjelju nakon večernje svete mise od 19 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske upriličit će se koncert dječjih klapa na kojem će nastupiti klapa 'Zagvozd' iz Zagvozda, klapa 'Bepo' iz Omiša i klapa 'Luč' iz Splita.

U ponedjeljak će se održati večer folklora pod nazivom 'Raspjevani-rasplesani'. U dvorani Gospe Sinjske od 18 sati i 30 minuta nastupit će Hrvatsko folklorno društvo 'Jadro' iz Solina, Dječji folklor Sinj te Pjevački zbor OGŠ 'Jakova Gotovca' Sinj.

U dvorani Gospe Sinjske u utorak će se održati okrugli stol odgoja i zdravlja mladih na temu 'Agresija u adolescenciji' Okrugli stol počet će u 19 sati.

Posljednjeg dana Dječjeg tjedna, u četvrtak 13. prosinca na Trgu Kralja Tomislava u 10 sati održat će se proslava blagdana svete Luce. Na Pijaci će se upriličiti okupljanje i promenada dječjih vrtića, a sveta Lucija i anđeli darovat će djecu slatkišima. Nakon toga, u 10 sati i 30 minuta u dvorani Gospe Sinjske djeca iz dječjeg vrtića Blagovijest izvest će predstavu 'Nikola tiho dolazi', a glazbeno-scenski igrokaz 'Božićna bajka' izvest će djeca iz dječjih vrtića 'Bili cvitak' i 'Potočnica'.

Aktualno